Čokolády
Mléčná čokoláda – to jsou ta nejlepší kakaová zrna zalitá sklenkou mléka. Ale jen trochou, na zjemnění. Tak, aby se neutopila výrazná chuť poctivého řemesla. A věřte, že naše mléčné čokolády vás jen tak nudit nebudou. Zasypali jsme je totiž chilli, pepřem, jahodami nebo ořechy. Tak, aby do sebe všechno zapadlo. Je to jednoduché. Stačí mít kvalitní suroviny, znát jejich původ, pečlivě je přebrat a nakonec poctivě zpracovat. Tradici zkombinovat s moderními technologiemi. A nechat tomu čas. Neuspěchat to.
Hořká čokoláda - Sladkost, která vlastně není sladká – tenhle trumf drží hořká čokoláda. Chutě jen nezažene, ale reálně je naplní. Výrazné tóny čerpá z těch nejkvalitnějších kakaových bobů a nic je zbytečně neruší. I když jsme našli kombinace, které jí sluší. Chilli, pepř nebo třeba kvalitní výběrová káva. Všechno to do sebe pak tak nějak zapadá. Stačí mít kvalitní suroviny, znát jejich původ. A dát jim čas. A čas je v tomhle případě pořádná čokoláda. Hořká a poctivá.
Luxusní čokolády Goldkenn z produkce jedné z nejlepších švýcarských čokoládoven mají tradici sahající až do roku 1980. Mléčná čokoláda té nejvyšší kvality svým vzhledem připomíná čokoládové pralinky a je naplněna známými likéry, koňaky, a dokonce i whisky.